Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
nedjelja, rujan 7, 2008
Neki dan mi se dogodilo kad sam išla bacat smeće da začujem mijaukanje iz kante. <ne želim pričati o osobama koje imaju srca tako se riješiti živog bića, uglavnom nisam mogla pravit se da ne vidim i da ne čujem pa sada imam kod kuće još jednog ljubimca. Malog crnog vraga - mačića koji se fantastično uklopio u moj dom. Mačića koji misli da je moja kuja njegova mama i koji uopće nema komplekse svoje malenkosti. A ja mu valjda dođem kao igračka jer kad se želi igrati skače po meni, pa tako često poskoči i na laptop i dopisuje se i po vikalici.
Danas je prošetao po mom laptopu i mogu vam reć da me jako uveselio, jer mi je uspio ( u stvari mislim da je uspjela) "preokrenuti"  monitor:


Tako da sam par sati popodne provela u razmišljanju kako se to dogodilo, isprobavanju svih mogućih kombinacija tipki, i na kraju kopanju po  propertiesima što je napokon i urodilo plodom.
Najveći su mi problem bile komande, jer je rad sa mišem u tim uvjetima nemoguć, ljevo-desno, postaje dole gore i sve ispromiješano...
Uglavnom ako se vama slučajno dogodi tako nešto znate koga ćete pitati za riješenje problema :)
Teuta-Ika @ 22:28 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181739
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.