Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
ponedjeljak, rujan 1, 2008
I sama se premišljam da li da uopće pišem ili ne o onome što me danas muči.
Kćer je imala saobraćajnu nesreću. Osim dva punta na koljenu nema drugih povreda, za psihu će ići teže. Sjedila je otraga u autu, njezin dečko bio je suvozač. U autu je još bio vozač i njegova cura (otraga). Dečko (vozač) se htio pohvaliti svojim sposobnostima...u jednom trenutku moja kćer ga je molila da smanji gas, jer je jedan sudar već doživjela i strah ju je brze vožnje...
Nije upalilo, nije bilo nikakve reakcije, par minuta nakon toga sa 150 na sat počelo je krivudanje, nagon za preživljavanjem nagnao je moju kćer da čučne između sjedala, u sljedećem trenutku vozilo je udarilo u prvu stijenu uz cestu, svojom desnom stranom..(ovdje sam pobrisala dio teksta koji je opisivao posljedice jer su pregrozne)

Kćer je u šoku jer je do dolaska hitne bila kod svog dečka Mate i držala ga za ruku i kako kaže osjećala kako topla krv klizi po njoj...(pobrisano - dečko se bori za život)...da znam da je grozno zato i ponavljam sliku da zapamtite, kad se vozite sa nekim, i kada vam se učini da netko prebrzo vozi i da vas ugrožava, nemojte se bojati, da ćete ispasti kukavica, uostalom bolje i to nego u boljem slučaju invalid...viknite na sav glas i odlučno:
STANI, JA IDEM VAN! 
Pa makar se nalazili u sred pustinje, jer jedino ste vi sposobni brinuti se za sebe i ne dozvolite da se itko igra vašim životom!
Teuta-Ika @ 17:24 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181739
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.