Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
četvrtak, rujan 4, 2008
Uh kako je ljeto bilo predivno, i ta sezona koja se naziva "kiselih krastavaca" radi manjka događanja. Ako i uz tešku muku zenemarim obitelj Gotovac koja, kako mi se čini ove godine planira da nas opskrbi cjelogodišnjom zimnicom, ostaje nekakva statistika da je ovo ljeto bilo posve podnošljivo što se tiče "davljenja" po medijima.
Na žalost ta je sezona gotova, počinje sezona natjecanja, i to ne tko će bolje nego po meni "tko će idiotskije". Uveli smo sve što se dalo, i što će naravno naš narod držat prikovanim uz male ekrane, jer što može bit zanimljivije od "prljavog rublja"? Eto već vidim kako će neko dijete koje se želi pohvaliti svojim ocem posramljeno morat dolaziti u školu kad njegov otac izgubi, a netko mora i gubiti jel da? Nadam se da to zaista neće ostaviti posljedice na djecu veće od onoga što nam nudi dnevnik.
Pa ćemo onda u kvizu u kojem se želimo podičiti svojim poštenjem i dokazati svijetu da smo iskreni i ne lažemo, morat odgovarat pod "detektorom laži" na pitanje npr "Je li vam suprug zaista bio drugi?" "bi li prevarili državu" i "da li mrkvu osim za kuhanje upotrebljavate za još nešto?"
Zabavno do boli. BB zaista neću ni spominjat, nadam se samo da neće kakav nepozvani kućni ljubimac uveseljavat mase jer bi to zaista bilo morbidno.
Od svega što nam naša tv misli servirati uz gluposti koje pratimo već godinama, jedino novo što mi izgleda zanimljivo i nadam se da će zaista biti zabavno, je emisija "Pazi zid" . Nagledala sam se isječka po netu, dobro nasmijala i bez problema bi se u tako nešto prijavila jer to gledam kao odličnu zafrkanciju i još ako je ekipa ok, mislim da ću pratiti.
Eto skupljam zalihu kokica, štapića & ostalih zanimacija i jedva čekam da mi crkne tv :)

Teuta-Ika @ 18:57 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181739
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.